Aktuárske výpočty v nemocenskom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Analýza niektorých problémov zdravotného a nemocenského poistenia a ilustrácia použiteľnosti aktuárskych metód na slovenskom poistnom trhu. Súčasné problémy v zdravotníctve. Využitie diferenciálnych rovníc v poisťovníctve. Aktuárske modelovanie. Ilustračný príklad.