[Daňové teórie a ich využitie v praxi] - Neubauerová, Erika, 1968-
Recenzia na publikáciu Daňové teórie a ich využitie v praxi. Kniha je rozdelená do šiestich kapitol, pričom obsahom prvých piatich je vysvetlenie podstaty jednotlivých daňových teórií a posledná šiesta je venovaná konkrétnemu možnému využitiu niektorých daňových teórií v praxi.