[Ekonomická a sociální geografie] - Ivaničková, Alžbeta
Recenzia na publikáciu Ekonomická a sociální geografie. Základná myšlienka spočíva v ucelenom pohľade na ekonomickú a sociálnu geografiu. Text publikácie je rozdelený na desať kapitol zaoberajúcich sa čiastkovými disciplínami a vybranými prierezovými témami v rámci sociálno-ekonomickej geografie.