[Hospodárska politika Európskej únie] - Melišek, Igor
Recenzia na publikáciu Hospodárska politika Európskej únie. Kniha obsahuje štrnásť kapitol v ktorých pojednáva o jednotlivých oblastiach a problémoch hospodárskej politiky Európskej únie.