Public relations - prostriedok zvyšovania konkurencieschopnosti vysokých škôl - Dubovická, Lenka
Public relations a vysoké školy. Ciele public relations, záujmové a cieľové skupiny. Vymedzenie prostriedkov public relations. Rámcový postup implementácie public relations na vysokej škole.