Úverový podvod - stála hrozba finančného biznisu požičiavanie peňazí bolo a bude rizikové pre obe strany - Škriniar, Pavel, 1979-
Úverový podvod ako najčastejšie vyskytujúci sa podvod. Trojuholník podvodu. Motív a príležitosť. Riziká úverových podvodov a možnosti ich zamedzenia.