Komplexná akreditácia vysokých škôl v SR a hodnotenie kvality výskumu - Varcholová, Tatiana
Komplexná akreditácia činností vysokej školy je proces posudzovania výskumnej a vzdelávacej činnosti spolu s personálnym, technickým a informačným v nadväznosti na jej dlhodobý zámer. Hodnotenie výsledkov vysokej školy v oblasti výskumu. Náročnosť a zložitosť procesu hodnotení systému výskumu na vysokých školách.