Ako zarábajú a investujú rozličné sociálne vrstvy majetok domácností a jeho štruktúra - Baláž, Vladimír
Dôvody a metódy zisťovania hodnoty majetku vo vyspelých krajinách. Vyčísľovanie finančného majetku. Podnikateľský majetok. Ľudský kapitál. Portrét bohatstva Ameriky za čias prezidenta Kennedyho. Štyri typy majetkových aktív. Majetok a tolerancia rizík.