Holding - podnikanie prostredníctvom skupiny podnikov - Harumová, Anna, 1955-
Charakteristika holdingu. Združenie podnikov na dosiahnutie určitého cieľa. Právna samostatnosť podnikov, ale ich ekonomická samostatnosť je čiastočne obmedzená. Oblasti, v ktorých dochádza k združovaniu podnikov - financovanie, výroba, zásobovanie a odbyt. Pokračovanie témy v nasledujúcom čísle.