Keď neveríme, čo nám hovoria - Baláž, Vladimír
Kognitívna disonancia a potvrdzovanie odchýlky. Štúdia o amatérskych a profesionálnych investoroch. Názory investorov na výsledky svojích investícií. Potvrdzovanie (confirmatory bias) ako kognitívna odchýlka od racionality, jej prejavy.