Pred poklesom chráni sila - Hinková-Dibarborová, Andrea
V súčasnej celosvetovo nepriaznivej situácii, keď hodnota mnohých firiem nezadržateľne klesá, stáva sa značka ešte dôležitejšou ako kedykoľvek predtým. Trendy tohto roka. Podpora diskontu.