Najviac trpí technika - Košťál, Daniel
Cezhraničné nákupy, ktoré sú v súčasnosti frekventovaným pojmom, nie sú ničím novým. Dotýkajú sa aj internetových obchodníkov. Najžiadanejšie tovary, nižšie ceny. Preferované spôsoby platby.