Dohľad nad finančným trhom - Kubincová, Soňa
Finančný trh, subjekty finančného trhu. Dohľad nad finančným trhom, Národná banka Slovenska. Finančné zabezpečenie činnosti podľa zákona o dohľade nad finančným trhom. Konanie pred NBS.