On-line + komunita = záchrana? - Bartošová, Veronika
Trend budovania komunít spotrebiteľov na webe. Projekt spoločnosti T-Mobile pre mládež. Bankové komunity - projekt Komerčnej banky a mBank. Portál My Coce Zone spoločnosti Coca Cola - spojenie princípu vernostného programu s budovaním on-line komunity. Akým spôsobom tieto weby budujú návštevnosť a čo je najväčším lákadlom pre spotrebiteľa. Ciele projektov webových komunít - budovať povedomie, posilňovať značku, zvyšovať predaj. Zložitosť vyhodnocovania správania spotrebiteľov navštevujúcich tieto webové stránky.