Guerilla paragrafy - Šebelová, Marie
Guerilla marketing, resp. guerilla reklama - netradičný spôsob reklamnej kampane, ktorý je často na hranici zákona. Zákony, ktoré sa vzťahujú aj na guerilla marketing - zákon o regulácii reklamy, zákon o priestupkoch, obchodný zákonník, zákon o pozemných komunikáciách, zákon o ochrane spotrebiteľa. Miestne obmedzenia v Prahe. Právne nezáväzný kódex reklamy.