Mikroekonomické aspekty analýzy cenovej stratégie firmy - Fendeková, Eleonora, 1952-
Úloha ceny v procese riadenia firmy. Mikroekonomické aspekty vplyvu ceny na zisk firmy. Cenová stratégia ako nástroj zvyšovania efektívnosti firmy. Cenové stratégie založené na konkurenčnej dynamike.