Benefity včera a dnes - Rakytová Valentová, Andrea
Rozdelenie benefitov podľa jednotlivých odvetví. Ovplyvňujúce faktory. Výkonnosť a efektívnosť. Najviac postihnuté sektory. Priority v súčasnom riadení ľudských zdrojov. Zvažovanie rizík a postupy pri redukcii zamestnancov. Informovanosť zamestnancov. Dodržiavanie zákonníka práce.