Niektoré problémy modelovania dynamiky hospodárskeho rastu - Goga, Marián
Pohľad na vybrané problémy, ktoré tvoria dôležité pozadie hospodárskeho rastu a v zásadnej miere ho ovplyvňujú. Modelovanie hospodárskeho rastu v podobe modelu F.P. Ramseya a jeho aplikácie na podmienky slovenskej ekonomiky.