Účtovníctvo rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí na prelome rokov 2007 a 2008 - Kordošová, Alena, 1970-
Stav a vývoj účtovníctva rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí v Slovenskej republike na prelome rokov 2007 a 2008. Pohľad na významné zmeny v účtovníctve uvedených účtovných jednotiek v Slovenskej republike, ktoré nastali v dôsledku harmonizácie účtovníctva.