Cenové momentum v teórii a praxi - Ravinger, Vladimír
Pojem cenové momentum, resp. cenová zotrvačnosť. Stručný prehľad o teóriách pokúšajúcich sa vysvetliť momentum. Testovanie existencie cenovej zotrvačnosti s použitím alternatívnych prístupov ku konštrukcii momentálnych portfólií.