Časovo-konzistentná fiškálna a monetárna politika - Szomolányi, Karol, 1976-
Problematika časovej konzistencie v monetárnej ekonomike. Prehľad svetových ekonomických prác . Model Alvareza Neumeyera a Kehoeho.