Lékárna je místo i pro reklamu - Brassányová, Jana
Lekáreň ako posledné miesto, kde môže distribútor, alebo výrobca voľne predajných liekov, doporučiť zákazníkovi svoj produkt. Instore reklama v lekárňach. Rozmiestnenie reklamných plôch tak, aby sa pacient mohol dobre orientovať. Obrazovky v lekárňach a v čakárňach u lekára. Marketingové nástroje lekární - klientské karty, e-shop.