Aktuárske výpočty v dôchodkovom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Sprehľadnenie problematiky dôchodkovej reformy v Slovenskej republiky s dôrazom na jednotlivé piliere dôchodkového zabezpečenia z teoretického ako aj z praktického hľadiska. Prehľad základných teórií starobných dôchodkových systémov. Definície a členenie týchto systémov. Analýza kapitalizačného systému financovania dôchodkového systému prostredníctvom konkrétneho príkladu metód fondovania (kapitalizácie).