Warren Bennis: "Ak chcete viesť ľudí, musíte vstúpiť do ich sveta!"
Charakteristika vodcovských kompetencií podľa Warrena Bennisa, ktorého považujú za legendu v oblasti líderských zručností. Ako si lídrov vychovať. Spätná väzba s podriadeným manažérom. Problematika delegovania úloh. Líder sa riadi koučovaním. Úspešný prechod k vodcovstvu.