Hodnotenie pracovníkov v období znižovania stavov
Prečo robiť hodnotiace rozhovory s pracovníkmi v období reštrukturalizácie podniku. Hodnotenie výkonnosti a posilnenie podniku. Prerozdelenie práce iných. Vytvorenie podmienok pre získanie nových zručností a vedomostí. Preradenie nevýkonného pracovníka na menej náročnú pozíciu.