Jednotkové náklady práce a ich využitie pri meraní inflácie - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Spôsob výpočtu jednotkových nákladov práce a ich využitie pri meraní inflácie. Analýza inflácie pomocou jednotkových nákladov práce na Slovensku na základe údajov za roky 2001-2006.