Implementácia informačných a komunikačných technológií do prípravy učiteľov vo svete a na Slovensku - Simonka, Zsolt, 1974-
Aktuálne trendy vzdelávania založené na implementícii IKT ako do výučby, tak aj do vzdelávania pedagógov na všetkých stupňoch škôl vo svete i na Slovensku. Stručná charakteristika aktivít vyvíjaných v štátoch Európy podporujúcich včleňovanie IKT do oblasti školstva, vedy a kultúry. Informačné a komunikačné technológie vo vyučovaní matematiky.