[Účtovníctvo rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí] - Kicová, Marianna
Recenzia na publikáciu: Účtovníctvo rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - praktikum. Kniha je svojím obsahom zameraná predovšetkým na špecifické problémy účtovníctva rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí a ich riešenie. Skladá sa z dvoch samostatných častí, z učebného textu a zbierky príkladov.