Dopad rastu svetových cien potravín na hospodárstvo Čile - Lacek, Dušan
Vývoj svetových cien potravín, faktory vplývajúce na vývoj. Charakteristika poľnohospodárskeho a potravinárskeho sektoru v Čile. Vývoj obchodu Čile s potravinárskymi produktami 1990-2006. Reálne veľkoobchodné ceny potravinových a poľnohospodárskych komodít v Čile. Finančná pomoc tejto krajine by pomohla zlepšiť a zvýšiť produktivitu poľnohospodárstva.