Derive, Mathematica, Cabri Geometry a MS Excel v školstve - Simonka, Zsolt, 1974-
Charakteristika počítačových programov využívaných vo výučbe: Derive, Mathematica, Cabri Geometry. Všestranné využitie MS Excel.