Vybrané rozhodnutia Súdneho dvora ES týkajúce sa dodatkových ochranných osvedčení . - Pančík, Milan
Posúdenie o udelenie DOO dvoch a viacerých výrobkov od dvoch a viacerých majiteľov. Dodržiavanie predpisov pre základný patent. Podmienky uvedenia výrobku na trh. Odlišnosť a percentuálne zastúpenie podielu aktívnej zlúčeniny k nečistote výrobku. Patent chrániaci skorší výrobok.