Systematická integrácia - Dávid, Arnold
Veľa metód v matematike je založených na nájdení neurčitého integrálu k danej funkcii. Hľadaná primitívna funkcia sa dá nájsť pomocou vhodného softvéru, ale tá patrí medzi špeciálne funkcie a je pre mnohých používateľov príliš zložitá. Preto sa niekedy musíme uspokojiť s numerickým riešením. Numerická integrácia.