Výhody využívania IKT pri výučbe matematiky na externej forme štúdia - Poljovka, Juraj
Prudký vývoj internetu a IKT a vznik a vývoj nových metód vzdelávania, ku ktorým patrí aj e-learning. Značná miera eliminácie negatívnych vplyvov nedostatočného osobného kontaktu učiteľa so študentmi. Dôležitosť vypracovania kvalitného e-learningového programu. Program MS Excel vo výučbe matematiky.