Ukrajina na križovatke ciest: EÚ, Rusko a NATO - Oleksik, Ivan
Ukrajina a nacionálne záujmy zahraničnej politiky. Ukrajina a NATO. Ukrajina - európsky štát alebo európska krajina ? Asociačná dohoda - základ pre vstup Ukrajiny do EÚ. Nevyhnutnosť vybudovania strednej vrstvy podnikania na Ukrajine.