Medzinárodná vedecká konferencia o inovačnom procese v e-learningu - Brixová, Janette
Dňa 24.marca 2009 sa uskutočnila medzinárodná vedecká konferencia Inovačný proces v e-learningu. V poradí 3. konferenciu organizovala Katedra aplikovanej informatiky FHI za spoluúčasti Katedry aplikovanej informatiky a výpočtovej techniky NHF a Ústavu výpočtovej techniky EU v Bratislave.