Inšpekcia práce a zamestnávateľ - Adamček, Dušan
Odpovede na rôzne otázky týkajúce sa inšpekcie práce. Kto podlieha inšpekcii práce. Ciele inšpekcie práce. Čo je inšpekcia práce. Čo všetko inšpekcia práce koná. Dozor nad podmienkami na zaistenie BOZP. Dozor nad nelegálnou prácou a nelegálnym zamestnávaním. Trhový dohľad. Orgány inšpekcie práce. Kto je inšpektor práce. Čo môže konať inšpektor práce u zamestnávateľa. Práva zamestnávateľa počas výkonu inšpekcie práce. Dokumenty z výkonu inšpekcie práce. Prehľad základných právnych predpisov, ktorých uplatňovanie inšpekcia práce dozoruje.