Výstrednosť ako príklad spolupráce vysokej školy a praxe - Strhan, Rastislav, 1968-
Skúsenosti autora článku s vyučovaním predmetu Výrobkové stratégie na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Aplikácia invencie a inovácie vo vzdelávaní uvedeného predmetu. Charakteristika jednotlivých krokov, ktoré autor realizoval v procese výučby - využívanie prípadových štúdií, internetová podpora výučby, vyučovanie v anglickom jazyku, hosťovské prednášky zástupcov praxe, voľba formy skúšky. Projekt Výstrednosť ako ďalší krok rozvoja prakticky orientovaného vzdelávania.