Súčasné celosvetové hospodárstvo v novej sovietskej učebnici politickej ekonómie - Horvátová, Eva, 1958-
Recenzia na štvrtú časť novej sovietskej učebnice politickej ekonómie. Kontinuitu učebnice ako celku upevňuje spätosť medzi prvou časťou analyzujúcou všeobecné ekonomické zákony rozvoja spoločnosti a štvrtou časťou, ktorá sa zaoberá podmienkami, problémami a zákonitosťami jej zachovania a ďalšieho vývoja v civilizačnom celosvetovom poňatí.