Vymaňte sa z roly plantážnika a staňte sa tímovým hráčom - Prodaj, Martin
Práca a úlohy manažéra. Teória a prax riadenia. Faktory vzťahového manažmentu. Sociálne prostredie vo firme. Angažovanosť ľudí pri výkone. Zapájanie do rozhodovacieho procesu. Transparentnosť a zrozumiteľnosť. Firemná kultúra. Pracovný úspech a sociálna inteligencia.