Všetko bude inak - Chaľ, Ján
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Strategická prezieravosť(foresight). Schopnosť eliminovať negatívne vplyvy. Permanentný manažment rizík. Zmeny v trhovom prostredí a v spoločnosti. Adaptabilita a pružnosť. Hodnotový booster.