Nový nástroj riadenia - EPI - Strašíková, Jana
EPI-ucelený systém informácií. Efektívny nástroj riadenia pre všetky oblasti pôsobenia nielen ekonomického života. Produkty EPI. Tematické oblasti " SEPI on line ". Prehľadné zoskupenie do jednotlivých oblastí práva. EPI nadštandardný interný riadiaci systém. Príklady z praxe.