Viable strategies in volatile times - Tichá, Ivana
Popis a hodnotenie strategických možností pre podniky s dostatočnými zdrojmi k využitiu príležitostí plynúcich zo súčasného hospodárskeho poklesu. Praktické doporučenia strategických ťahov sú odvodené z nedávno publikovaných príspevkov špičkových poradenských firiem.