Slovenská asociácia pre krajinnú ekológiu - Kozová, Mária
IALE-SK je regionálnou organizáciou Medzinárodnej asociácie pre krajinnú ekológiu na Slovensku. Vznik, charakteristika, ciele a činnosť IALE-SK.