Ziskovosť v Slovenskej republike v roku 2007 - Chajdiak, Jozef
Analýza ukazovateľa ziskovosti (zisk po zdanení/výnosy spolu - v halieroch zisku (straty) na 1 korunu výnosov) v súbore 72195 hospodárskych organizácií SR v roku 2007. Frekvenčná tabuľka. Absolútna triedna početnosť a relatívna percentuálna triedna početnosť. Kumulatívna absolútna a kumulatívna relatívna početnosť.