Identifikácia zamestnaneckých finančných podvodov - Kabát, Ladislav
Nový prístup k overovaniu spoľahlivosti východiskových štatistických údajov. Informačné útoky na podniky z vonkajšieho a vnútorného prostredia. Zamestnanecká kriminalita.