OP - Zdravotníctvo - čerpanie nenávratných finančných prostriedkov - Hrašková, Dagmar
Žiadosť o platbu. Systémy financovania v závislosti od typu prijímateľa. Zmeny v Zmluve o poskytnutí NFP (Nenávratný finančný príspevok). Odstúpenie od zmluvy o poskytnutí NFP. Monitorovanie projektu. Monitorovacie správy. Ukončenie projektu. Publicita projektu. Uchovávanie dokumentácie po ukončení realizácie projektu.