Rozvoj ekologického poľnohospodárstva v SR do roku 2010 - OP
Koncepcia organického poľnohospodárstva na Slovensku. Rozvoj poľnohospodárstva v EÚ. Operačný program rozvoja ekologického poľnohospodárstva (EP). SWOT analýza ekologického poľnohospodárstva v SR. Štátna dotačná podpora EP od roku 1991. Legislatíva, kontrola a certifikácia. Podpora produkcie, spracovania a predaja produktov EP. Informačno-propagačný systém. Vzdelávanie a poradenstvo v EP. Výskum. Inštitucionálne zabezpečenie.