<The> role of higher education from the perspectives of knowledge-based economy - Muchová, Eva, 1961-
Úloha vysokoškolských inštitúcií na ceste k vedomostnej ekonomike. Manažment univerzity s ohľadom na kvalitu vysokoškolského vzdelávania. Súčasný stav systému vysokoškolského vzdelávania na Slovensku. Akreditačný proces na Slovensku. Typy hodnotenia univerzitného vzdelávania.