Daně a hledání úspor řízení daní v době ekonomické krize: využijte krizi ve svůj prospěch - Vlčková, Jana
Voľné pokračovanie článku publikovaného v minulom vydaní. Daň z pridanej hodnoty (DPH). DPH na vstupe a výstupe. DPH a nová smernica EÚ. Daňové plánovanie v dobe hospodárskej krízy. Efektívna sadzba dane z príjmu. Identifikácia daní pre oblasť podnikania.