Zlato: krása i investice
Histótria a vlastnosti zlata. Všeobecný ekvivalent akumulácie a merania hodnoty. Svetové strediská obchodu so zlatom. Kúpna sila a rýdzosť zlata. Medzinárodný trh a súkromní investori.Globálna mena a tovar akceptovaný na celom svete. Zlato a ekonomická kríza. Zlato ako investičný nástroj.